سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کسی که ملقب به شیخ الطائفه گردید
برچسب ها: بزرگان دینی (16)، مفاخر شیعه (5)، | نظر بدهید

22 محرم یاد آور رحلت بزرگ مردی است که به راستی حق عظیمی بر گردن شیعیان دارد. عالمی که در محضر بزرگانی چون شیخ مفید و سید مرتضی تلمذ نمود و خدمات ارزنده ای در زمینه های مختلف (از قبیل تفسیر، فقه، اصول فقه، کلام، رجال و فهرست، تاریخ و مقتل، پاسخ به مسائل شرعی و دعا) نمود.

شیخ طوسی در جوانی به درجه اجتهاد رسید و "تذهیب الاحکام" را که از کتب معروف شیعه است در این دوره و با پیشنهاد استاد خود شیخ مفید نوشت و این نشان از تبحر این استاد در زمینه های مختلف دینی می باشد.

ادامه مطلب...

نویسنده : حسن محمود
تاریخ : شنبه 91 آذر 18
زمان : ساعت 7:57 عصر
روضه خوانی آیت الله مرعشی برای جوان مست
برچسب ها: بزرگان دینی (16)، مفاخر شیعه (5)، | نظر بدهید

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود مرعشی نجفی پسر ارشد آیت الله العظمی مرعشی نجفی‌(ره) که نزدیک به پنجاه سال از عمر با برکت پدر را درک کرده است،در بیان خاطره ای زیبا از زندگی زاهدانه این عالم ربانی نقل کردند که یک شب آیت الله مرعشی نجفی به مراسم عقد یکی از آشنایان دعوت می‌شود و مهمانی طول می‌کشد، موقع برگشتن در تاریکی با یک جوان مست عربده کش مواجه می‌شوند.

جوان با تحکم می‌گوید: شیخ از کجا می‌آیی؟

ایشان هم جریان را توضیح می‌دهند؛ جوان مست می‌گوید: شیخ برایم روضه بخوان! آقا بهانه می‌آورند که اینجا منبر و چراغ و روشنایی نیست که روضه بخوانم. جوان روی زمین افتاده و می‌گوید: خوب این هم صندلی بنشین روی گرده من. پدرم می‌گفت؛ نشستم روی گرده این جوان مست، تا گفتم یا اباعبدالله، شروع کرد به گریه کردن به حدی که شانه‌هایش تکان می‌خورد و مرا هم تکان می‌داد، چنان که من از گریه او متاثر شدم، فکر کردم اگر این طور پیش برود او غش می‌کند، روضه را خلاصه کردم.

گفت« شیخ چرا کم روضه خواندی؟ گفتم که خوب سردم شده … وقتی خواستم خداحافظی کنم گفت که من باید تا در خانه شما را همراهی کنم تا یکی مثل من مزاحم شما نشود.
ابوی می‌فرمود: دو سه هفته از این قضیه گذشته بود در مسجد بالاسر در محراب نشسته بودم دیدم جوانی آمد و افتاد دست و پای من، به حضرت معصومه‌(س) قسمم داد که او را ببخشم، بعد که خودش را معرفی کرد متوجه شدم که همان جوان مست بوده است. از آن شب به بعد به کلی دگرگون شده و توبه کرده بود و به نماز جماعت می‌آمد.


این جوان تا آخر عمر با ظاهری خاشع و متواضع در صف اول نماز جماعت ایشان شرکت می‌کردند و پس از سالها زندگی به دیار باقی شتافت و در حضور انبوه و پرشور مردم به خاک سپرده شد.



نویسنده : حسن محمود
تاریخ : شنبه 91 آذر 18
زمان : ساعت 7:55 عصر
در گرفتاری ها این دعا را بخوانید
برچسب ها: ادعیه (54)، محرم (64)، امام سجاد (7)، | نظر بدهید

از حضرت زین‌العابدین علیه السلام روایت شده که می‌فرمایند: « پدرم در روز عاشورا مرا به سینه خویش چسبانید و در حالی که از زخم‌هایشان خون، فوران می‌کرد، فرمود: ای فرزند! دعایی را که فاطمه علیها السلام آن را به من آموخت فراگیر، او از رسول الله صلی الله علیه و آله و آن حضرت نیز از جبرییل آن را فرا گرفته بود تا در حوائج، مهمّات، اندوه و حوادث تلخی که بر او وارد می‌شود و پیش‌آمدهای عظیمی که رخ می‌دهد آنرا بخواند

سپس فرمود: بخوان:

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی.

 

(دعوات، قطب‌الدین راوندی، ص54)



نویسنده : حسن محمود
تاریخ : شنبه 91 آذر 18
زمان : ساعت 7:53 عصر
نماز ظهر عاشورا (91)
نویسنده : حسن محمود
تاریخ : یکشنبه 91 آذر 5
زمان : ساعت 3:24 عصر
عاشورای حسینی (91) در آیینه تصویر - بخش سوم -
نویسنده : حسن محمود
تاریخ : یکشنبه 91 آذر 5
زمان : ساعت 3:13 عصر
عاشورای حسینی (91) در آیینه تصویر - بخش دوم -
نویسنده : حسن محمود
تاریخ : یکشنبه 91 آذر 5
زمان : ساعت 3:10 عصر
عاشورای حسینی (91) در آیینه تصویر - بخش اول -
نویسنده : حسن محمود
تاریخ : یکشنبه 91 آذر 5
زمان : ساعت 3:6 عصر


مرجع دریافت ابزار و قالب وبلاگ
Design By : Ashoora.ir




 

کل بازدید: 345975
بازدید امروز: 13
بازدید دیروز: 91
تعداد کل پست ها: 564

دانشنامه عاشورا

روزشمار محرم عاشورا






پایگاه جامع عاشورا